Foredrag: Alting handler om indstilling, Søren Holmgren 26 september

Skynd dig, kun få billetter, kun kort tid til deadline, kun 100 kr pr billet, max 2 stk pr medlem til denne pris, yderligere billetter koster 269 kr pr stk.

Vi er glade for at kunne tilbyde jer dette foredrag og håber i vil benytte jer af det. Tilmelding til Gitte Micheelsen på telefon 22 35 52 56 eller e-mail. gitteogbendt@gmail.com
Senest 15 juli. Der er kun et begrænset antal billetter reserveret til DBS medlemmer så det er først til mølle princippet denne gang.
kørsel ydes i nødvendig omfang og skal meddeles ved bestilling

Så tag med i Musikkens hus den 26 september kl 19.

SØREN HOLMGREN
Hør – eller genhør – det populære foredrag “Alting handler om indstilling”, der i Musikkens Hus for første gang er åbent for almindeligt publikum.
Søren Holmgren har holdt mere end 1000 foredrag i femten forskellige lande, og der er garanti for underholdning med stof til eftertanke, når han fortæller om sin vej til succes inden for sport og erhverv.
Søren fortæller, hvordan han motiverer sig selv i en hverdag, hvor han hele tiden skal tilpasse sig forandringer, han ikke selv har valgt. Han kommer med konkrete og simple tilgange til at finde inspiration i hverdagen og til, hvordan vi flytter fokus over på dét, der giver energi fremfor dét, der dræner. Det handler om livsglæde, livskvalitet og mening.
Søren Holmgren har to olympiske guldmedaljer, har været IBMs bedste nye sælger i Europa, Mellemøsten og Afrika, fungerer som sparringspartner for nogle af Danmarks største virksomheder, er far til to dejlige piger… og ja, så er han blind!
Historien om, hvordan Søren som blind fandt vejen til succes i internationalt erhvervsliv, er både morsom og gribende
Aftenen er for alle, der ønsker at lade sig smitte med motivation og begejstring og samtidig få konkrete værktøjer til selv at skabe udvikling og forandring – både professionelt og privat.
Mød op til en helt særlig inspirerende aften og få et nyt syn på livet!
OM SØREN HOLMGREN
Søren Holmgren har i snart 15 år drevet konsulentvirksomhed med fokus på salg, ledelse, præstation, organisation, forretningsstrategi og motivation. Han arbejder med virksomheder i hele verden på alle organisationsniveauer og har udgivet bogen “Blind Tillid”, hvoi han deler ud af tankerne og livsfilosofien bag sin egen succes. Han er indehaver af to paralympiske guldmedaljer fra legene i Sydney og Athen, er mentaltræner for elitesportshold og unge talenter og mentor i diverse mentor- og støtteprogrammer.
meld dig ind i vores Facebook gruppe og få direkte besked når der er begivenheder: 26 september, Søren Holmgren

mange hilsner
Aktivitetsudvalget

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn