Kontakt

Herunder kan du finde alle relevante kontaktoplysninger for Dansk Blindesamfund kreds Aalborg

KREDSBESTYRELSEN

Se sammensætningen, hvilke opgaver det enkelte bestyrelsesmedlem varetager samt finde deres kontaktoplysninger. Klik her.

KONSULENTER

Har du brug for hjælp i forhold til dit syn, det kan være omkring din livssituation, hjælpemidler, job eller andet så er du velkommen til at kontakte en af vores konsulenter.
VIGTIGT: Det gælder også hvis du ikke er medlem af Dansk Blindesamfund eller du er pårørende til en som har begyndende synsproblemer, alle er velkommen til at kontakte konsulenterne.
se deres kontaktoplysninger. Klik her.

REDAKTIONEN

har du noget kredsstof til medlemsbladet, eller noget omkring vores hjemmesides indhold samt sociale medier. Så skriv til redaktion@dbsaalborg.dk
Eller kontakt Torben Frederiksen på 30 49 59 20 eller Carsten Sørensen på 51 80 30 84

UNDERVISNING

Har du ønsker til nye hold, ønsker at deltage eller blot gerne vil i kontakt med os vedrørende AOF fritidsundervisning. Så kontakt vores undervisningsteam.
Skriv til undervisningsleder@dbsaalborg.dk eller ring til Torben Frederiksen på 30 49 59 20.
Se vores undervisningsprogram, klik her

KØRSEL.

Ønsker du kørsel i forbindelse med fritidsundervisning eller har spørgsmål til kredsens kørselsordning så kan du kontakte vores kørselsleder Annette Winther på 30 85 90 40 eller skriv
på annette.winther@blind.dk

IT WIFI eller VARME.

har du observeret eller ønsker til materiel og programmer, har du problemer med det trådløse internet på Vesterbro 62A. Har du svært ved at holde varmen eller er der for varmt.
så kontakt Torben Frederiksen på 30 49 59 20 eller admin@dbsaalborg.dk

KONTAKTFORMULAR.

Du kan bruge vores kontaktformular hvis du er i tvivl om hvem du skal henvende dig til. Så vil du blive kontaktet af den som har med din henvendelse at gøre. Klik her.

E-MAIL TIL KREDSEN.

du kan også blot sende en mail til info@dbsaalborg.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lokalerne på Vesterbro 62 A, 1 9000 Aalborg

Ønsker du at ringe til vores lokaler kan du gøre dette på 98 16 42 62, hvis ikke telefonen tages vil den blive viderestillet til kredsformandens telefon.

SOCIALE MEDIER.

Facebook side. Her er alle velkommen og skriv gerne til os eller læg opslag på siden. Der skal blot holdes en ordentlig tone og personangreb vil blive fjernet uden varsel.
Find os her

Facebook gruppen. Vi opfordre alle vores medlemmer til at melde sig ind i gruppen her vil relevant info arrangementer blive ffentliggjort. Du er meget velkommen til at lægge opslag ud om lige præcist det du har lyst til, blot hold en ordentlig tone og undgå personangreb. sådanne opslag eller kommentarer vil blive fjernet uden varsel. Andre medlemmer af DBS eller interesserede er også velkommen til at følge med i vores gruppes aktiviteter.
Følg gruppen her: DBS kreds Aalborg info og aktiviteter

Instagram. Følg os gerne på instagram (IG) vi vil forsøge at lægge billeder lidt video ud fra diverse arrangementer og andre

aktiviteter som foregår i kredsen eller har med synshandicappede at gøre.
Vores profilnavn er DBS_aalborg.
vi bruger altid #dbsaalborg på vores opslag

Twitter. Følg os gerne på Twitter, her vil vi primært offentliggøre ting som harm med det politiske eller samfundsdebat at gøre, men

skriv også gerne til os på vores Twitter hvis du vil i kontakt med os.
Du kan finde os på Twitter under @dbsaalborg.
Vi bruger altid #dbsaalborg i vores tweets.

YOUTUBE.

Abonner gerne på vores Youtubekanal. Klik her Dansk Blindesamfund Aalborg.

NYHEDSBREVE

Vi vil gerne opfordre alle vores medlemmer til at tilmelde jer vores nyhedsbrev, du vil få en mail lige så snart der er lagt nyt på hjemmesiden og vil få opdateringer før de kommer i medlemsbladet, ja nogle gange kan vi ikke når at få tingene offentliggjort i medlemsbladet, så for en sikkerheds skyld.
brug vores tilmeldingsformular på forsiden. Du kan også blot skrive til admin@dbsaalborg.dk