Fælles online øjenlægeforedrag – Grøn stær

Kære medlemmer og ikke medlemmer, kort sagt alle som er interesserede.

Vi fortsætter vores fælles online øjenlægeforedrag. Denne gang er det omkring grøn stær. Vi mødes på Vesterbro 62A, 9000 Aalborg den 23. maj kl. 18:30 til lidt mad og derefter overværer vi Det landsdækkende foredrag via zoom.
Denne gang får vi fornøjelsen af øjenlæge, professor og forsker Miriam Kolko, der vil fortælle om grøn stær. Hun skriver følgende om foredraget:
Grøn stær, også kendt som glaukom, er en alvorlig øjensygdom, der påvirker millioner af mennesker over hele verden og omkring 100.000 i Danmark. Man kan miste synet på grund af grøn stær, men opdages sygdommen i tide kan den bremses med øjentryksænkende behandlinger. Kom og hør et foredrag, hvor jeg vil dykke ned i hvad grøn stær er, hvordan sygdommen påvirker synet og hverdagen, og vigtigst af alt, hvordan den kan forebygges og behandles.
Ønsker du at deltage fælles på Vesterbro koster det 50 kr. pr person. Tilmelding til Palle Thygesen senest den 17. maj på 21 44 87 45 eller tilmelding@dbsaalborg.dk.
Bindende betaling ved tilmelding til reg.nr. 3409 konto nr. 3201542979 eller Mobile Pay til 96 30 31. MEGET VIGTIGT: Husk at påføre navn og grønstær som kommentar.
Kan du undtagelsesvis ikke betale elektronisk så aftal det ved tilmeldingen.
Der ydes ingen kørsel til dette arrangement.

Vi håber at se mange, så tag din ven, familie med videre med til en hyggelig og informativ aften.

Se mere om foredraget og find også link hvis du ønsker at se foredraget hjemme gratis her: https://blind.dk/aktivitet/oejenlaegeforedrag-om-groen-staer-zoom/

mvh
Kredsbestyrelsen

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.