Har du en DH Rebild- og handicaprådsrepræsentant gemt i maven og bor i Rebild kommune så læs her

Kære medlemmer og aktivitetsmedlemmer
Hermed en vigtig opfordring fra DH Rebild, og skulle du have lyst til at høre nærmere og måske efterfølgende byde in på opgaven, så læs mere nedenfor. Det er vigtigt at vi har en person med synshandicap repræsenteret i rådet da det er i kommuneregi at fx beslutninger om tilgængelighed, hjemmepleje og kommunens serviceniveautræffes. Som DH-repræsentant har du mulighed for at få indflydelse på netop disse ting.
Du er også velkommen til at kontakte kredsformand Torben Frederiksen på 30 49 59 20 eller på mail tgf@blind.dk for at høre nærmere inden du evt. tilmelder dig mødet.
Du vil altid kunne henvende dig og spare med kredsens andre handicaprådsrepræsentanter og kredsbestyrelsen så du står ikke alene om opgaven.

DH Rebild – Ekstraordinært årsmøde med valg til handicaprådet

Vi har brug for 4 medlemmer til Rebild Kommunes handicapråd
Er det dig vi har brug for?
DH Rebild er en lokalafdeling under Danske Handicaporganisationer.
DH Rebild er det fælles handicappolitiske samlingspunkt i kommunen for DH’s 36 medlemsorganisationer.
Formålet med DH Rebild er at formidle samarbejde mellem DH’s medlemsorganisationer på kommunalt plan og sørge for at fremme fælles interesser. DH Rebild er partipolitisk uafhængig og arbejder med politiske interesse varetagelse på lokalt plan i kommunen, hvor politik og lovgivning føres ud i livet af lokalpolitikere og embedsmænd.
DH Rebild har brug for 4 repræsentanter til Rebild Kommunes Handicapråd, som rådgiver kommunalbestyrelsen i handicappolitiske spørgsmål og formidler synspunkter mellem borgere og kommunalbestyrelse om lokalpolitiske spørgsmål, der vedrører borgere med handicap.
Det ekstraordinære årsmøde finder sted den:
21.05.2024 kl. 19.30
Business Park Nord
Østre Alle 6
9530 Støvring
På mødet kan du høre mere om, hvem DH Rebild er og hvad arbejdet i Handicaprådet består af.
Der skal vælges 4 medlemmer samt 2-4 suppleanter til Handicaprådet i Rebild Kommuneild Kommune. For at kunne blive valgt skal du indstilles af en af DH’s 36 medlemsorganisationer:
Du kan læse mere om, hvem vores 36 medlemsorganisationer er i nedenstående link
https://handicap.dk/…/handi…/om-dh/medlemsorganisationer.
Er du ikke medlem, men er interesseret i at gøre en forskel i det handicappolitiske arbejde – Så mød gerne op og så tager vi en snak om, hvilke muligheder der er.
Tilmelding:
Der vil blive serveret kaffe og kage, og vi vil derfor gerne have tilmelding til formand Maria Bonde senest den 17.05.2024 på marbon@handicap.dk. Du bedes ved din tilmelding oplyse, hvilke af DH’s basisorganisationer du evt. er medlem af.
Med venlig hilsen
Kredsbestyrelsen DBS Aalborg.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.