Den digitale assistent i Be my eyes – fælles online workshop

Kære medlemmer og aktivitetsmedlemmer.

Gå ikke glip af denne mulighed for at blive introduceret til et meget nyttigt værktøj for blinde og stærkt svagsynede. Da Workshoppen foregår på Zoom og du måske ikke har mulighed eller lyst til at selv være på Zoom giver vi dig hermed muligheden for at melde dig til en fælles fysisk online workshop på Vesterbro 62A 9000 Aalborg. Vi mødes kl. 13 en time før selve Workshoppen starter så har alle mulighed for at få hjælp til evt. installering og oprettelse af konto på app’en Be my Eyes.
Klokken 14 følger vi Workshoppen via vores tv/lydanlæg og efter workshoppen kl 15:30 er der lidt kaffe og kage og her kan vi snakke videre om dagens emne.
Pris for at deltage på Vesterbro 62A er 25 kr (selve workshoppen er selvfølgelig gratis hvis du følger den hjemme).
Har du lyst til at være med til vores arrangement så kontakt Jesper Laursen på 23 40 92 39 eller jel@blind.dk
. senest 10. april. Kørsel kan ikke tilbydes.
Bindende betaling ved tilmelding på Mobile Pay 96 30 31 eller overførsel til reg 3409 konto 3201542979, skriv Zoom og navn i kommentarfeltet.
Aftal ved tilmelding hvis du undtagelsesvis ikke har mulighed for at betale elektronisk.

Se herunder og under de landsdækkende arrangementer for info om selve workshoppen og på www.blind.dk/workshopai

med venlig hilsen
DBS Aalborg Jesper og Torben samt medlemsstrategi

AI (en del af Be my eyes)
Vi inviterer dig til en spændende online workshop om den innovative digitale assistent, Be My AI, i Be My Eyes.
Deltag i en spændende workshop, hvor Anders Schmidt fra Accenture vil fortælle om Be my Eyes/Be my AI, og hvad appen kan gøre for dig.
Hvad kan Be My AI så gøre for dig?
Be My AI er ikke bare en almindelig digital assistent – den er designet til at hjælpe med at beskrive billeder, læse tekst højt og endda svare på spørgsmål baseret på det, den ser.
Workshoppen vil udforske nogle af de mange anvendelsesmuligheder, som f.eks.:
– information fra emballage, dokumenter og skilte. Få hjælp til at få nødvendig information læst højt fra diverse kilder.
– beskrivelse af dine omgivelser: Få en detaljeret beskrivelse af det, der er tæt på dig, såvel som fjerne objekter. Perfekt til at forstå dine omgivelser, uanset hvor du er.
– fotografering på ferie: tag billeder og få dem beskrevet, både under ferien og når du er hjemme. Stil senere spørgsmål om nye detaljer, du måske gik glip af.
Hvordan fungerer det i praksis?
Be My AI gør det muligt at tage billeder af genstande, tekst og mere. Den indbyggede kunstige intelligens beskriver billedet i detaljer. Hvis du ikke får svar på det, du ønsker, kan du altid kontakte en frivillig seende via appen for yderligere hjælp.
Forudsætninger for at deltage:
Du skal bruge en smartphone (iPhone eller android) for at kunne bruge appen.
For at få mest muligt ud af den online workshop skal du have appen Be My Eyes installeret. Du skal også have oprettet en gratis konto hos Be My Eyes og være logget ind i appen. Du behøver ikke at have kendskab til Be My Eyes eller Be My AI på forhånd, da begge vil blive introduceret under workshoppen. Det vigtigste er, at du har lyst til at lære mere om den digitale assistent og appen.
Da du skal bruge din smartphone til workshoppen, kan det være en fordel, hvis du logger på Zoom via en computer eller iPad/tablet.
Bruger du VoiceOver eller Talkback på din smartphone, kan det også være en god idé at have et headset klar, så man bedre kan høre sin egen lyd fra telefonen.
Det er en fordel, hvis du har lidt kendskab til brugen af VoiceOver eller TalkBack, alternativt er du meget velkommen til at invitere en med, som kan hjælpe dig.
Du kan deltage ved at logge på linket her:
https://us02web.zoom.us/j/83091563786?pwd=ak1XbmprdFBUQnRZOWszWU91VHdyUT09
Du kan også ringe ind til mødet på tlf. 47 37 25 75 efterfulgt af MødeID og passcode:
Meeting ID: 830 9156 3786
Passcode: 1
Ønsker du at blive ringet op – evt. på fastnettelefon, så kontakt Gitte Micheelsen på mail gmi@blind.dk eller tlf. 92 82 29 31 senest den 12. april kl. 12.
Vi glæder os til at se dig online og udforske de spændende muligheder med Be My AI!

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.