All inclusive fisketur 4. maj

Kære medlemmer og aktivitetsmedlemmer.
vi gentager succesen. Tag din ægtefælle, ledsager, ven, børn og børnebørn med på en dejlig tur i fiskeriets tegn
LØRDAG DEN 4. MAJ fra 10 til 16 inviterer vi til fisketur for alle i kongeriget Danmark. Turen går til Vesthimmerlands put and take , Østergårdsvej 4, 9600 Aars hvor der bl.a. er borde/bænke rundt om søen, flere små hytter hvor man kan sidde og hygge sig og en børnefiskesø. Så betingelserne for en skøn dag med ligesindede i den frie natur (og vi satser på godt vejr) er helt klart til stede.
Vi starter kl. 10 med kaffe/te og rundstykker. kl. 10:30 kaster vi snøren ud, Kl. 12:30 står Dennis fra fiskeparken klar ved grillen hvor der grilles 2 slags kød, dertil 2 slags mix salater, kartoffelsalat og pastasalat samt flutes. hertil 1 stk sodavand eller øl. Kl. 13 kaster vi atter snøren ud og Kl. ca. 15:30 er der så kaffe og hjemmebagt kage inden vi pakker sammen og drager hjem med – forhåbentlig – flere kilo friskfanget fisk. Yderliger forplejning står du selv for.
Fiskeparken er tilgængelig og de stiller med to guider som kan hjælpe med råd og vejledning samt opsætning af fiskestang og ikke mindst rengøre de fisk man fanger.
Der vil selvfølgelig være præmie til den størst fangede fisk (af både voksne og børn)
Har du ingen fiskestang så meld det ved tilmelding så ser vi på muligheden for at låne en. Der kan købes madding samt lidt andet fiskegrej på stedet.
Prisen for hele denne skønne dag er KUN 200 kr. for voksne ( første ledsager er gratis) og 50 kr. pr barn under 15 ,år. Skynd dig at melde dig til, da vi har et maksimum deltagerantal på 50. så det er “først til mølle”
Har du brug for hjælp til transport så meddel det ved tilmelding, Transport koster 60 kr. pr person
Tilmelding til Palle Thygesen (DBS Aalborg)21 44 87 45 eller på tilmelding@dbsaalborg.dk senest den. 25. april.
Bindende betaling ved tilmelding på Mobile Pay 96 30 31 eller overførsel til reg 3409 konto 3201542979, skriv fisketur, kredsnavn og dit navn i kommentarfeltet.
Aftal ved tilmelding hvis du UNDTAGELSESVIS ikke har mulighed for elektronisk betaling.
Vi håber at se mange af jer ved søbredden😊

Med venlig hilsen DBS Aalborg på vegne af Kredsene i Region Nordjylland og i samarbejde med medlemsstrategi.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.