Blandet nyt – Busser Tandemklubben ølsmagning miniferie og undervisning

Foråret sig så småt indfinder. Selv om det for min personlige smag går for langsomt som så meget andet omkring Corona situationen. Men vi kan så småt skimte lyset forude…ja måske ikke bogstaveligt talt men så i hvert fald billedligt, og mange af jer medlemmer er allerede blevet vaccineret i hvert fald første gang.
Vi må fortsat væbne os med tålmodighed og indtil videre er det stadig den 21 maj vi skal forholde os til i forbindelse med undervisningen. Der vil til den tid kunne åbnes op for de aktiviteter som giver mening og som kan overholde et eventuelt begrænsende forsamlingsforbud inden døres, samt at AOF undervisning er tilladt. Men lige så snart der kommer en afklaring vil bestyrelsen melde ud om hvad og hvornår der kan åbnes op for lokalerne på Vesterbro og ude i de små klubber.
Med hensyn til undervisning så arbejdes der i skrivende stund på det nye undervisningsprogram for 2021 – 2022 og det færdige program udsendes med kredsnyt ultimo juni. Årets kredsnyt vil du igen modtage ligesom du modtager dit medlemsblad. Dette gør vi for at være sikre på du får det på det medie du foretrækker.
Både undervisningsprogrammet og aktivitetsplanen kan du selvfølgelig også finde på vores hjemmeside lige så snart det er færdigt.
Der er dog stadig små online forløb i gang på zoom og vi har netop forlænget onsdags yogaen til uge 26. samtidig arbejdes der på at få online mindfullness i gang til september ligeledes på Zoom.
Husk du er altid velkommen til at kontakte os hvis du går og har en ide til et online Zoom arrangement eller undervisning som kan foregå online, dette gælder selvfølgelig også hvis du har ideer til fysiske arrangementer og undervisningstilbud.
Kontakt undervisningsleder Gitte Micheelsen på 22 35 52 56 eller undervisningsleder@dbsaalborg.dk hvis du vil deltage i online undervisning eller i øvrigt har spørgsmål til undervisning.
Med hensyn til årets kredsgeneralforsamling så er den som udmeldt flyttet til den 12 juni kl 10 i Brovsthallen. Nærmere herom i medlemsblad og i et senere indlæg her på siden.
Nu da der så småt er vejr til at komme uden for og der åbnes mere og mere op så er her lidt info omkring bussituationen i det indre Aalborg. Kort sagt så er det ikke let at få styr på da der hele tiden sker ændringer. Den næste store ændring sker på John F. Kennedys plads hvor der igen flyttes rundt på stoppestederne.
Der er fortsat omkørsel fra jyllandsgade op til Øster Alle og så ned af rampen for at komme til arkaden den vej fra. Det samme gælder når busserne køre den modsatte vej.
Den midlertidige busvej nedlægges den 19 april kl 09:00. og Busserne holder som følger derefter:
Bus 17:
mod Aalborg øst får den holdeplads mellem bus 1 og bus 11 langs jernbanen.
Mod Nørresundby holder den på sit gamle stoppested ved tunnelen på pladsen.

Bus 2:
Mod Vestbyen holder den samme sted som bus 17 12 13 15 ved tunnelen på pladsen.
Mod Aalborg øst mv. holder den på sit gamle stoppested ved p pladsen til banegården.

Busserne 12 13 15:
mod Jyllandsgade holder de på deres gamle plads ved udgangen til arkaden. (bemærk de kører rundt om busterminalen for at køre op ad rampen og den vej til deres respektive ruter.
Mod Aalborg centrum holder de på deres gamle plads ved tunnelen på pladsen.

Denne ændring gælder indtil videre til 7 juni.

Der er fortsat ingen buskørsel på Østeraa/Nytorv og der køres via Vingaardsgade og Vesterbro. Dette bevirker at der fortsat er noget besvær med at finde sin bus hvis man skal med fra Vesterbro stoppestedet. Desværre er der ikke pt megen hjælp at hente i forhold til tilgængeligheden på stedet. Selvom der er så mange busser er der fortsat kun 2 officielle holdepladser, en til landbusserne og en til bybusserne.
Jeg vil meget gerne opfordre jer til at kontakte os på trafikogbus@dbsaalborg.dk eller ringe til Torben Frederiksen på 30 49 59 20. Hvis i oplever i har problemer med netop dette stoppesteds forhold.

Håber min beskrivelse giver mening. Der kan for i øvrigt nu igen stiges ind og ud som normalt. Der kan fortsat ikke købes billet i bussen med kontanter.

Har du som jeg forårsfornemmelser og trænger til at komme ud og røre dig så læs nøje med herunder for Tandemklubben er så småt startet op igen og her er lidt nyt fra dem.
Kære medlem i og omkring Aalborg!
Har kombinationen af vinter og coronaisolation givet lidt ekstra på sidebenene? Har du lyst til at få vind i kinderne og trampe lidt i pedalerne. Så er Aalborg Tandemcykling lige noget for dig. Vil du gerne Kombinere social hygge og motion på en helt ny måde, eller har du slet og ret bare altid drømt om at komme ud og cykle, men syntes det var lige lovligt risikabelt at krydse dit synshandicap med trafikken i midtbyen? Så kom frisk, for Aalborg tandemklub har svaret!
Klubbens sæson begynder den 7. april 2021, hvor vi afholder første træningsaften. Efterfølgende cykler vi hver onsdag aften fra 18.15 til cirka klokken 21.00. Klubben stiller piloter til rådighed, og cykler har vi også, så alt du skal gøre er at møde op i vores klubhus på Mølholmvej 32, 9000 Aalborg så klarer vi resten.

Vi håber at se rigtig mange cykelinteresserede medlemmer, og stiller hverken krav om erfaring på tandem eller lysende talent som bjergrytter. Der er naturligvis en hvis fysisk udfoldelse forbundet med cykling, men alle niveauer og tempi er velkomne, og det sociale er i højsæde.
For yderligere information kontakt Hanne Nielsen på tlf. 60 78 78 80.
Åbent hus arrangement den 24. april.
Vi vil gerne byde velkommen i vores klubhus, hvor cyklerne er opstaldet.
Arrangementet finder sted på Mølholmsvej 32 9000 Aalborg. Det er lørdag den 24. april. Klokken 13:00 til ca. 16:00.
Her kan du få en snak med os andre cyklister, se stedet og få en lille tur på en tandem cykel. Der vil også være en lille forfriskning.
Vi håber at se dig!

Venlig hilsen Aalborg Tandemklub.
Kommende aktiviteter:
Vi holder stadig fast i vores online arrangementer og vores samarbejde med de øvrige kredse her i region Nordjylland. så du kan blandt andet stadig nå at deltage i Online ølsmagningen den 29 april se opslag her (åbner i et nyt faneblad). Er du til madlavning og fælles hygge så kan du lave mad sammen med andre i region Nordjylland, det foregår i dit eget køkken og over Zoom. næste gang er tirsdag den 4 maj. se nærmere i medlemsbladet og i et senere indlæg her på siden.
Er du til Quiz så afholder vi Quiz og knas den 13 maj her kan du sammen med familie og venner dyste for sjov og du vil inden dagen få tilsendt lidt hyggeknas så hjernen har sukker nok at arbejde med. Detaljer kommer i medlemsblad og i et senere indlæg.
Til sidst vil vi varme op til sommeren med et online Cocktail kursus den 18 juni, detaljer herom i et senere medlemsblad og indlæg.
Er du rejselysten, så er kredsens miniferie måske noget for dig?
Kære alle
Sæt kryds i kalenderen og deltag i kredsens miniferie fra den, 9.-12. august.
Desværre kan vi ikke give jer et program endnu. Årsagen er, at vi ikke pt. ved hvilke muligheder vi har for at booke udflugter i øjeblikket.
Vi satser dog på at få nogle dejlige dage sammen med jer og vi vil naturligvis gøre alt for, at finde gode løsninger så vi får en dejlig ferie.
Tilmeldingsfristen er den, 23. maj men meget gerne før.
Ring til Anna Lise Laustsen på 24 47 23 84 eller Else Aaved på 21 75 54 82
Hilsen Anna Lise og Else
Savner du informationer?
Husk vi har startet muligheden for at få nyheder på SMS. Kontakt din konsulent hvis du behøver hjælp til tilmeldingen eller skriv til tilmelding@dbsaalborg.dk med navn og mobilnummer så bliver du tilmeldt tjenesten. Du kan også selv gøre det via vores online formular, klik her (åbner i nyt faneblad).
Husk også at gøre brug af vores Facebook gruppe DBS Aalborg info og aktiviteter.

til sidst vil jeg igen opfordre jer til at holde øje med www.blind.dk/corona. Her kan i finde de landsdækkende online aktiviteter hvor der blandt andet allerede i aften er DBS og panelet (åbner i nyt faneblad) en pendant til Mads og monopolet

Med venlig hilsen
Redaktionen – Torben Frederiksen

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn