SMS tjeneste

Vi kan nu tilbyde dig som medlem hos dansk blindesamfund aalborg at modtage vigtig information og nyheder på en SMS. Da der begrænsning i vore lange sms’er man kan sende vil de beskeder du modtager ikke være så omfattende som hvis du modtog vores nyhedsmail eller ser vores opslag på de sociale medier og i medlemsbladet.
SMS tjenesten er tænkt som en mulighed for de af jer som ikke har lyst eller mulighed for at bruge vores andre muligheder for formidling af information.
Du kan tilmelde på formularen herunder. Du vil modtage en sms med en pinkode som du skal indtaste her på siden for at færdiggøre din tilmelding.
vi håber du bliver glad for denne nye mulighed. Skulle du mod forventning ønske at afmelde dig kan du gøre det ved at klikke på afmeld dig knappen.

Har du brug for hjælp kan du kontakte admin@dbsaalborg.dk eller ringe til Torben Frederiksen 30 49 59 20.

Persondatabeskyttelse.
Med din tilmelding giver du kredsen lov til at kontakte dig med relevante nyheder og tilbud om diverse arrangementer, dine kontaktoplysninger vil ikke blive givet videre til tredje part og ikke blive brugt til andet en som beskrevet ovenfor.
Ved din afmelding af tjenesten fjernes alle dine kontaktoplysninger fra databasen.

Kan du benytte QR koder. Så brug denne nedenfor til at tilmelde dig (Med Iphone gøres det nemt blot åben kamera og peg kamera cirka midt på skærmen)