AOF Nord fritidsundervisning 2022

Kære Medlemmer og aktivitetsmedlemmer.

Så kan vi endelig byde jer velkommen til sæsonens fritidsundervisning som vi kører i samarbejde med AOF Nord.
Corona kaster stadig sin skygge over vores lille land men restriktionerne er blevet lempet så aftenskolerne igen må byde indenfor til deres aktiviteter. Så vi går allerede igang fra mandag 17. januar. Er du allerede tilmeldt et af vores hold skulle du meget gerne få besked fra din underviser, inden kursusstart. Er du i tvivl om noget så kontakt endelig undervisningsleder Ulla Sørensen på 22 81 00 99 eller skriv til undervisningsleder@dbsaalborg.dk.

Vi har stadig en del hold som ikke pt kan opnå 3 deltagere, i de fleste tilfælde så mangler der kun en enkelt deltager for at holdet kan komme igang. Så har du blot en lille interesse i et af de hold som er listet herunder så kontakt endelig Ulla og hør nærmere. For alle holdene gælder det at dag og tidspunkt kan eventuelt ændres hvis underviser og kursister er indforstået med det, så tøv ikke ring og hør nærmere.
Du kan læse nærmere info om de enkelte hold i vores undervisningsprogram.
Følgende hold er pt ikke oprettet i foråret 2022 men venter på din tilmelding:
Syning (kører få gange da holdet er oprettet men har mistet en deltager)
Madlavning
Skind og læder (vi arbejder på at lave det om til et kreativt hold vor kursisterne vestemmer hvilken kreativ ting som skal undervises i),
litteratur og nyheder
Spinning (mangler en instruktør så kender du en?)
Nem-id det digitale danmark
Voice over til Iphone for øvede.
Studiekreds.

Derudover er det kun din fantasi og AOF som sætter grænsen for hvad vi kan undervise i, så har du en ide så kom endelig med den. Der undervises ikke kun på Vesterbro 62A i aalborg. Er i nok og en underviser kan findes kan vi oprette hold i hele kredsen.

Kørsel/Transport.
Som noget nyt vil vi her i forårssæsonnen åbne op for muligheden for at de af jer som ikke selv kan transportere sig til undervisningen og bor udenfor Aalborg kommune/den kommune hvor der afholdes undervisning kan visiteres til kørsel med flexhandicap.
Kan du ikke afse flexhandicapture til undervisning kan vi desværre ikke tilbyde kørsel for almindelig flexkørsel er voldsomt dyr.
Så er du interesseret i et af vores undervisningshold på Vesterbro og bor i en af nabokommunerne så kontakt kørselsleder Annette Winther på 30 85 90 40 eller awi@blind.dk og hør nærmere.
Tarifferne for kørsel over kommunegrænser varierer i forhold til turens pris.
For kørsel under 100 kr er din pris 20kr (pr tur)
For en tur med en pris på 100 – 200 kr er din pris 40 kr (pr tur)
For en pris på 200 – 300 kr er din pris 60 kr(pr tur)
Der skal afregnes med Chaufføren som ved almindelig kørsel og husk at få gyldig kvittering som skal indsendes til vores Kasserer Bruno Hjort som vil refunder rest beløbet udover din pris.
Vi gør opmærksom på at dette er en forsøgsordning som uden varsel kan blive ændret på. Men vi forsøger at tilgodese jer medlemmer og aktivitetsmedlemmer som har langt til vores lokaler i Aalborg og ikke selv kan transportere jer.
Vi påtænker også at lave en ordning for de af jer som ønsker at bruge offentlig transport til undervisningen og bor i en andenkommune end der hvor undervisningen foregår. så igen er du interesseret i en af vores hold og har brug for støtte til kørsel så kontakt Annette og hør nærmere.

Du kan se vores undervisningsprogram her www.dbsaalborg.dk/undervisning
Du kan downloade det i word format ved at klikke her
Coronaretningslinjer
Vi ved i skrivende stund ikke endnu helt præcist hvilke eventuelle retningslinjer som skal overholdes for at vi kan få lov at køre undervisningen, men dog skal alle bære mundbind/visir og holde afstand når de færdes rundt i vores lokaler på Vesterbro 62A samt bruge de opsatte spritautomater altså kort sagt de gode gamle kendte regler. Men om fremvisning af gyldigt Coronapas indføres ved vi ikke pt.
Køkkenet er fuldt brugbart men husk at opholde jer så få som muligt ad gangen i køkkenet.
Rygercellen er også åbent for de af jer som har den last.
Sygdomssymptomer
Det gælder selvfølgelig også at føler du dig det mindste sløj så SKAL du absolut ikke møde op på Vesterbro 62A. Smittetrykket er stadig tårnhøjt og trods vores vacciner som tager toppen af sygdommen er den stadig meget alvorlig for en stor del af vores medlemmer så vi beder jer indtrængende om at vise alt det hensyn og omtanke i kan.

Til sidst vil vi blot byde jer velkommen til den nye sæson og godt nytår til alle.

De bedste hilsner
Team Undervisning
Ulla Sørensen, Torben Fredriksen og Anette Winther.
Kontakt: undervisningsleder@dbsaalborg.dk telefon 22 81 00 99.
#DBSAalborg

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn