AOF fritidsundervisning – stadig ledige pladser

Kære medlemmer og aktivitetsmedlemmer
Efterårets fritidsundervisning som vi køre i samarbejde med AOF er allerede i fuld gang, men der er stadig plads på mange af holdene og enkelte har ikke kunne starte.
Så skulle du have lyst til at gå på et af holdene er det bare at henvende dig på mail til undervisningsleder@dbsaalborg.dk eller ring enten til Torben Frederiksen på 30 49 59 20 eller Annette Winther 30 85 90 40.
Kursusprogrammet kan ses på www.dbsaalborg.dk/undervisning. Eller du kan få det tilsendt ved henvendelse.

vi kan her til efteråret sige velkommen til vores nye underviser Flemming Thomsen som skal undervise et af vores EDB hold om tirsdagen.
Desværre er det stadig ikke muligt at starte Vævning og strik i Brovst op her i efteråret. Men vi kan sandsynligvis starte dem op kort efter nytår.

Vi arbejder i samarbejde med Aalborg kommune og AOF øjeblikket på at få startet et styrketræningshold for ældre op. Træningen kommer til at finde sted i aktivitetshuset Sjællandsgade 9000 aalborg. Mandage og torsdage begge dage cirka 11 – 13 (tidspunkterne er stadig ikke helt fastlagte)
Der vil være kørsel til og fra træningen. så er du interesseret i at høre nærmere så kontakt Annette Winther på 30 85 90 40.

Vi arbejder også på at få vores Spinninghold op i gear igen så skulle du have lyst til at gå til spinning som er indendørscykling og er utrolig velegnet konditionstræning der er yderst skånsom mod kroppen, så kontakt Torben eller Annette og kom med dit ønske til trænings dag og tidspunkt. Holdet vil køre som tidligere i AOF lokaler på Mylius Erichsens vej 1 9210 Aalborg Sø.

følgende hold køre nu og har plads til flere kursister:
Syning Mandag, EDB tirsdag, Strik tirsdag, strik og hækling onsdag, Sjov med din førerhund onsdag og Yoga torsdag.

Derudover skulle du have en god ide til et kursus så høre vi meget gerne fra dig.

Med venlig hilsen
Team Undervisning
Torben og Annette.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn