Piano day – oplev blind amerikansk jazzmusiker

Kære medlemmer og aktivitetsmedlemmer.

Er du til jazzmusik og har du tid søndag 27 marts kl 20, så har du mulighed for at deltage i nedenstående koncert ganske gratis. Koncerten finder sted i Hasseris Kirke Thorsens Allè 2 9000 Aalborg. Bemærk dette er blot et tilbud til alle som er interesseret og er ikke et kredsarrangement. Læs mere om arrangementet nedenfor .

PIANO DAY
Justin Kauflinn, pianist USA
Th. Fonnesbæk, bas
Justin Kauflin er en blind 33-årig jazzpianist, som blev kendt gennem dokumentarfilmen “Keep on keepin’ on” af Alan Hicks, der beskriver forholdet mellem hans mentor, den aldrende og sygdomsramte jazztrompetist Clark Terry. Justin har gjort karriere som jazzpianist og hører i dag til blandt den absolutte elite. Justin Kauflin kan opleves i Hasseris Kirke i samspil med den danske bassist Thomas Fonnesbæk. Thomas er en fremadstormende bassist med hele verden som gebet. I Thomas’ spil hører man inspirationen fra hans læremester, Niels Henning Ørsted Pedersen. 
I anden del af koncertens mørklægges kirkerummet, så vi som tilhørere både deler Justins synshandicap, og måske oplever vi også, hvordan høresansen og lytteoplevelsen skærpes. 
 Piano Day er en verdensomspændende event som finder sted hvert år omkring den 88. dag i året, svarende til klaverets 88 tangenter.

Er du på Facebook kan du finde alle Piano Day Aalborgs events her @pianodayaal

God fornøjelse.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn