Nyhed få information på SMS

Kære medlemmer.
Så sker der noget nyt igen her i kredsen. Få nyheder, tilbud om arrangementer og anden vigtig info på en SMS.
Som et forsøg på at flest mulige af vores medlemmer kan få relevant info om hvad og hvornår det sker her i kredsen har vi oprettet en SMS tjeneste som du kan tilmelde dig.
Det er i sagens natur ikke så lange beskeder i vil modtage da der jo er begrænsninger i SMS. Men vi kan garanterer jer at de vigtigste informationer vil være med og der vil altid være besked om hvor eler hvem man kan kontakte for yderligere information og så videre.
SMS tjenesten tænkes også brugt i forbindelse med undervisning hvor kursister vil fåvigtige beskeder omkring deres undervisning.
Så har du lyst til at afprøve denne nye mulighed kan du tilmelde og aktiverer dit mobilnummer på denne side www.dbsaalborg.dk/sms-tjeneste
Du kan også blot skrive en mail til tilmelding@dbsaalborg.dk med dit navn og mobilnummer
Du kan også kontakte din konsulent Tommy eller Annette som vil være behjælpelig med at få dig tilmeldt.
Ved din tilmelding giver du Kredsen lov til at kontakte dig med relevant informationer, tilbud om arrangementer og lignende og giver selvfølgelig også tilladelse til at vi må have dit navn og mobilnummer registreret i vores database så længe du er tilmeldt.
Du kan til enhver tid blive afmeldt igen, det gøres på samme vis som ved tilmelding, og dine data vil blive slettet med det samme.
Vi håber i vil tage godt imod dette nye tiltag.

Med venlig hilsen
Kredsbestyrelsen.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder Mærket

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn