Corona update uge 50

Kære medlemmer.

Julen sig nærmer med hastige skridt, desværre holder Cuvid-19ikke juleferie tvært imod. Der er endnu en gang kommet nye retningslinjer fra myndighedernes side som har bevirket at fra i går kl 16:00 skal al aktivitet inden for fritidsundervisning og frivillige foreninger indstilles foreløbigt indtil den 3 januar 2021.
Dette betyder jo desværre at vores Lokaler på Vesterbro samt klubberne rundt omkring igen må lukke ned.
Bestyrelsen håber selvfølgelig på at vi igen efter den 3. januar 2021 kan sætte gang i aktiviteterne, men vi er også nød til at være realistiske at hvis ikke der inden for meget kort tid kommer et fald i antal smittede så vil de nuværende restriktioner blive forlænget.
Heldigvis var det meste af vores undervisning og aktiviteter afsluttet for i år så skaden er ikke så stor hvis der igen efter den 3 januar kan lukkes op igen.

Derudover skal det igen indskærpes at der SKAL bæres mundbind eller visir når man færdes på Vesterbro, Eneste tidspunkt man ikke skal bære ovenstående er når man sidder ned.
Dette er ikke noget vi selv har indført, dette er et krav fra myndighedernes side. Respekterer vi ikke dette må vi ikke afholde undervisning.
Foreløbigt gælder dette til 28 februar 2021.
Klubber udenfor Vesterbro 62A skal følge de til enhver tid gældende retningslinjer for det sted de afholder deres klubaktivitet. Er den lokale retningslinje mindre restriktiv end vores egne udstukne retningslinjer skal DBS Aalborgs retningslinjer følges.

Har i spørgsmål er i selvfølgelig altid velkommen til at kontakte kredsformanden eller jeres konsulent.

Samtidig vil vi fra bestyrelsen gerne ønske alle vores medlemmer en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår uden Corona.

De bedste julehilsner
Bestyrelsen.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn