Unik workshop på Museum for papirkunst kun 20 pladser

Vi minder om dette unikke tilbud og der er stadig plads:

Museum for papirkunst, der ligger på Ilsigvej 2, Hune, 9492 Blokhus tilbyder i samarbejde med Medlemsstrategi og kredsene i Region Nordjylland, en helt speciel oplevelse, som kun finder sted denne ene dag. Du får nemlig muligheden for i forbindelse med udstillingen Hands on Origami at deltage i en origami-workshop med den internationale japanske kunstner, Yuko Nishimura. Workshoppen er specielt tilrettelagt til blinde og svagsynede.
Yuko Nishimura skaber 3-dimensionelle origami-relieffer, hvis grundlæggende mønstre ændres ved at introducere varierende, kurvede former til hver fold. Herved opstår mødet mellem komplekse mønstre, der undersøger lys og skygge. Nishimura har allerede en lang udstillingsrække bag sig. 
Under workshoppen vil hun også  fortælle om, hvordan hun forelskede sig i det hvide materiale, papir, hendes egen kunstneriske praksis og den japanske foldekunst, origami.
Derefter får  du mulighed for selv at prøve kræfter med origamien, når vi skal lave værker inspireret af hendes relieffer. Herved får du indblik i origamiens essentielle teknikker.
Dagens program: 
15:00-16:00: Udstillingsbesøg i Hands on Origami
16:00-16:20 : Foredrag ved Yuko Nishimura
16:20-17:10: Origami-teknikker
17:10-17:30: Spørgsmål i origami-teknikker
17:30-19:00: Vi slutter af med en sandwich og har mulighed for at kigge nærmere på udstillingen og workshoppen
19:00: Tak for i dag
Det koster 50,- kr. at deltage, og du kan tage en ledsager med gratis.
Da Yuko Nishimurakun holder denne ene workshop, og der kun er plads til 20 blinde eller svagsynede deltagere, er det først til mølle og tilmeldingen er bindende.
Du kan indbetale senest 25. september på enten Mobile Pay 25 32 03 eller via bankoverførsel til Dansk Blindesamfunds konto i Danske Bank reg.nr. 4180 kontonummer 000 300 2217 – mærk gerne din indbetaling med Papir.
Du skal tilmelde dig senest mandag den 25. september til aktivitetskoordinator Gitte Micheelsen på mail: gmi@blind.dk eller på tlf. 92 82 29 31.
Vi kan ikke tilbyde kørsel til dette arrangement, men du kan ved tilmeldingen oplyse, om du evt. har ekstra plads i bilen eller har ønske om mulighed for en samkørsel.
Ved tilmelding har vi også brug for at vide, om du har specielle kosthensyn, din mailadresse samt telefonnummer.
Efter sidste tilmeldingsdato vil Medlemsstrategi i samarbejde med de tre nordjyske kredse i Region Nordjylland, give dig besked om mulighederne for evt. samkørsel og muligheder for offentlig befordring til arrangementet.
Vi glæder os til at se dig!

Praktisk information
STED
Museum for Papirkunst. Ilsigvej 2, Hune, 9492 Blokhus
TYPE
Fysisk
DATO
3. oktober 2023 kl. 15.00 – 19.00
PRIS
50 kr, ledsager gratis.
TILMELDING
Gitte Micheelsen på mail: gmi@blind.dk eller tlf. på 92 82 29 31 senest 25/9 (max 20 deltagere plus ledsagere

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn