Tag med ind og hør Den Sorte Skole 15 september

Den sorte Skole afholder koncert her i Aalborg. Er du interesseret så tilmeld dig ved at trykke deltag på begivenheden i vores Facebook gruppe Kulturklubben DBS Aalborg, eller kontakt Michael Ashtar på mail michaelashtar@gmail.com eller ring 50 69 83 62.
Viser der sig interesse for at samles inden koncerten arrangeres dette senere og meldes ud på hjemmeside og Facebook.

Prøvelyt Den sorte Skole

DEN SORTE SKOLE
Fredag 15/09
KL. 22:00 · Entré: Kr. 165 inkl. Gebyr
På Platform 4, Karolinelundsvej 38-40 9000 Aalborg.
Fans af sampleduoen Den Sorte Skole, kan godt begynde at se frem til nok et besøg når københavnerne vender tilbage til Platform4 i september.

Den Sorte Skole har gennem sine fire udgivelser cementeret sin position som et af Danmarks mest originale bidrag til den internationale musikscene. Med kompositioner, der kun består af samples fra tidligere udgivne værker, rykker duoen opfattelsen af, hvordan musik skabes, og deres specielle blanding af lydbidder fra vinyl plader fra alle hjørner af verden og deres mixes af genrer fra folk, psykedelisk rock, tidlig elektronisk musik og klassisk musik har indbragt dem roser fra hele verden.

Den Sorte Skole har igennem foråret 2017 forberedt et brag af en nattekoncert, skræddersyet til Orange Scene på årets Roskilde Festival, og det vil være stykker af denne koncert, samt tidligere favoritter og numre der ikke har været spillet live før, de tager med når de gæster Platform4.
KKøb billet her

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn