OBS OBS Trykfejl i årets “Blindes Jul”

Til alle jer som har købt eller som forhåbentlig køber årets udgave af ”Blindes Jul”.
Du ser forsiden af årets blindes jul hvor julemanden sidder med en lille dreng på sine knæ og der er snevejr samt grantræer i baggrunden

Vi har desværre konstateret, at Sætternissen har været på spil i det blad, som netop er udkommet. På forsiden af bladet er der en reklame for en konkurrence om et ophold for 2 på Fuglsangscentret. Der er en henvisning til betingelserne for konkurrencen på side 25, hvor der står at man deltager i konkurrencen, hvis man indbetaler mindst 50 kr. til det lokale blindearbejde, og det gør man enten ved overførsel til en bankkonto eller ved af overføre til MobilPay nr. 765431. Dette MobilePay nummer er desværre forkert, og er ikke i brug .
Det rigtige MobilePay nummer er 76541.

Det korrekte nummer står i øvrigt også i en notits i bladet på side 20, hvor der opfordres til at give et bidrag til det lokale sociale arbejde, hvilket kan ske ved overførsel til samme MobilePay nummer, altså 76541.
Man kan som nævnt også deltage i konkurrencen ved at indbetale på konto 7451 – 0001052750.

Vi skal på vegne af ”Blindes Jul” redaktionens meget beklage denne trykfejl, men ingen jul uden nisser, og håber I vil være med til at dele dette opslag, og sprede budskabet.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn