Koncert i mørke – Musikkens hus 29. oktober

Kære alle i region Nordjylland.

Vi vil gerne give alle jer medlemmer og aktivitetsmedlemmer samt eventuel ledsager mulighed for en ekstraordinær oplevelse. Vi har reserveret 40 billetter til denne skønne koncert med DR Pigekoret i mørke. En sanselig musikalsk fortælling i mørke med Pigekoret og Phillip Faber.
Derfor har vi ændret arrangementet til et regionsarrangement.
Billetpris er 100 kr. og hvis du har ledsagerkort, kan du tage en ledsager med gratis Har du ikke ledsagerkort koster det 380 kr. for ledsager.
Vi har fået mulighed for at tilbyde et antal gratis ledsagerbilletter for aktivitetsmedlemmer, så I kan deltage på lige vilkår med ordinære medlemmer.
Billetterne skal afhentes i Musikkens Hus senest kl. 19. Husk at medbringe ledsagerkortet.
Der bliver arrangeret spisning for de som har lyst i restaurant Fauna i Musikkens Hus kl. 17:00. Så har du lyst til en lækker 2 retters menu inklusiv en genstand, så meddel dette ved tilmeldingen. Prisen er 100 kr. pr. person.
Der vil ikke være mulighed for særkost eller ændringer i menuen, da det er efter kokkens valg på dagen.
Tilmelding senest den 12. oktober til Palle Thygesen (gælder for alle 3 kredse) på telefon 21 44 87 45 eller tilmelding@dbsaalborg.dk.Men vent ikke for længe da vi kun har 40 billetter.
Betaling skal ske umiddelbart efter din tilmelding og den er bindende. Indbetaling til bankkonto 3409 – 3201542979 eller MobilePay 96 30 31. Husk at skrive dit navn og pigekor i kommentarfeltet.
Transport er for egen regning i kreds Aalborg.

OBS da vi er sent ude og deadline for tilmelding er lige om hjørnet, samt den langsommelige postomdeling af medlemsbladet, vil vi opfordre de af jer som ser dette via vores elektroniske kanaler, om at give besked til de medlemmer som ikke er “digitaliseret” og kun læser medlemsbladet på sort.

Lidt yderligere info om selve koncerten
Giv dig hen til stemmerne, mørket og musikken, når DR Pigekoret inviterer til mørkekoncert i Musikkens Hus. Sammen med Phillip Faber tager koret dig gennem en sanselig musikalsk fortælling – med lyset helt slukket i Koncertsalen.

DR Pigekorets mørkekoncerter er blevet en stærk efterårstradition, som nu for første gang kan opleves i Musikkens Hus. Koncerten er en sjælden mulighed for fordybelse og refleksion, hvor mørket sænker sig både uden for og inde i Koncertsalen, og lyden af korets stemmer får lov at tale direkte til sanser og følelser.

En stemningsfuld og usædvanlig koncert, hvor du kommer helt tæt på musikken og sangen med både nye, gamle og instrumentale toner ledsaget af en tankevækkende lydfortælling.

Repertoiret for DR Pigekorets Mørkekoncert hemmeligholdes inden koncerten

Vi ser frem til en hyggelig aften sammen med vores venner fra Thy-Mors og Vendsyssel.

Ansvarlig på dagen er Torben Frederiksen og kan kontaktes på 30 49 59 20 hvis der skulle opstå spørgsmål eller andet

PS Ledsagerkortet er ikke det samme som vores DBS medlemskort og kan fås ved henvendelse til medlemsservice på hovedkontoret.

Mange hilsner Aktivitetsudvalget DBS kreds Aalborg i samarbejde med Kreds Vendsyssel og Thy-Mors.
#DBSAalborg

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn