Invitation til koncert med Tørfisk

Kære Medlemmer og aktivitetsmedlemmer.

Vores Venner fra kreds Thy-Mors har været så venlige og inviterer vores kreds med til et helt fantastisk arrangement med koncert og spisning, så læs mere herunder. Vær opmærksom på at der først er mulighed for tilmelding fra den 8 marts kl. 15. og vi kun har mulighed for at komme 25 personer så det er tilmelding efter først til mølle princippet. Du skal ringe til Per Dommerby på telefon 70 24 03 05 hvis nedenstående har din interesse. Du vil ved tilmelding få oplyst yderligere mht. betaling osv.
Vær ligeledes opmærksom på at der for vores medlemmer bliver arrangeret fælles bustransport fra udvalgte opsamlingssteder efter sidste tilmeldingsdato som er den 1. april. Transporten arrangeres af vores egen kreds og du vil blive kontaktet når bustransport er tilrettelagt. Bustransporten er gratis, men du skal selv komme frem til et af opsamlingsstederne.

Invitation:
Kredsen (Thy-Mors) inviterer til koncert med Tørfisk lørdag den 22. april hos Thy Natur&Event på Bjergets tidligere efterskole.
Vi mødes kl. 11.30 hvor der serveres en 3-retters menu, dog serveres desserten i forbindelse med kaffen.
Tørfisk underholder efter forret/hovedret og igen efter kaffen.
Der serveres skrub-af mad inden hjemturen kl. 18.
Prisen for hele arrangementet er kun, hold nu fast, 150 kr. I prisen er der også betalt for de første 3 genstande (vand, øl eller vin)
Det er selvfølgelig tilladt at tage en ledsager med til samme pris.

Igen vær opmærksom på at vores kreds kun er tildelt 25 pladser og at det er efter først til mølle princippet med hensyn til tilmelding og du som kreds Aalborg medlem først kan tilmelde dig fra 8. marts kl. 15.

De bedste hilsner på vegne af Thy-Mors
Kredsbestyrelsen DBS Aalborg.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn