Fælles online smagning og foredrag med Nordthy

Kære medlemmer og aktivitetsmedlemmer samt venner og familie.

Skulle du/i have en sød tand og ikke føle dig helt sikkert på om det der online halløj er noget for dig og ikke helt har styr på teknikken, eller har du blot lyst til at dele oplevelsen med andre så giver vi dig og dine mulighed for at tage din smagskasse under armen og mødes med andre i vores lokaler på Vesterbro 62A 9000 Aalborg.
Her kan vi opleve onlinearrangementet sammen og nyde de mange lækkerier.
Du/i skal blot inden den 10 marts give os et praj om du/i kommer til Palle Thygesen på 21 44 87 45 eller på mail tilmelding@dbsaalborg.dk.
du skal selv sørge for at jf nedenstående at få bestilt og modtaget en smagskasse, den del har vi ikke noget med at gøre. læs mere om selve arrangementet herunder.

Hvem har ikke hørt om kager, slik, nødder eller andet lækkert fra Nordthy? Men hvordan startede de egentlig? Og hvad er historien bag succesen?
Simon Lukassen, som er barnebarn af grundlæggeren af familievirksomheden, vil være vores guide denne aften, og han vil fortælle historien fra den spæde start til, hvad Nordthy er i dag – blandt andet gennem en del forskellige smagsprøver, som vi kan nyde undervejs.
Smagskassen indeholder smagsprøver fra i alt 7 forskellige kategorier:
– kiks og kager
– nødder og snacks
– konfekture
– børneprodukter
– drikkevarer
– den lille sukkerfri
og rygtet vil vide at muligvis kommer noget i, som endnu ikke er kommet på markedet! Der vil være flere smagsprøver i hver kategori.
Prisen for en smagskasse er 125 kr. Alle er velkomne.
Tilmeld og betal senest mandag 4. marts. Tilmelding til Gitte Micheelsen på e-mail gmi@blind.dk eller tlf. 92 82 29 31.
Ved tilmelding oplyses: navn og adresse, mailadresse og mobilnummer, antal smagskasser og samtykke til videregivelse af dine oplysninger.
Betaling senest 4. marts skal ske til Kreds Thy-Mors og HUSK at skrive deltagernavn + NORDTHY på din indbetaling, og du kan betale enten via MobilePay 23 08 08 eller bankoverførsel til. 9114 – 1430053961.
Hilsen kredsene i Region Nordjylland og Medlemsstrategi.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.