fælles online øjenforedrag på Vesterbro 62A – Grå Stær

Kære medlemmer, aktivitetsmedlemmer og pårørende samt øvrige interesserede.

Dansk Bindesamfund Aalborg vil gerne som noget nyt invitere jer til fælles online Zoom arrangement på Vesterbro 62A, 1. sal 9000 Aalborg.
Hovedforeningen afholder en række online øjenlægeforedrag på Zoom, og vi ved at mange af jer medlemmer gerne vil deltage, men måske ikke har mod på at bøvle med teknikken.
Derfor viser vi foredraget på vores 85 tommer tv, der er koblet til teleslynge og lydanlæg, så alle kan være med helt uden at tænke på bøvl med teknikken..
Skulle du være garvet online bruger så er du/i selvfølgelig også velkommen, arrangementet er for alle interesserede også hvis du ikke er medlem af Dansk Blindesamfund, så tag gerne pårørende, ven eller ledsager med..
Første gang bliver den 26. oktober, hvor emnet er Grå Stær (ved fejl meldt ud i medlemsblad af emnet var svagssynsoptik men det er som nævnt Grå stær). Selve foredraget starter kl. 20. Vi vil gerne invitere til fællesspisning kl. 18, hvor du kan få en sandwich og en øl/vand. Der til kaffe/te og lidt kage under foredraget for kun 50 kr. pr. deltager.
Selve foredraget er gratis og efter foredraget vil der være mulighed for at stille spørgsmål til foredragsholder.
Tilmelding senest 23. oktober til Palle på 21 44 87 45 eller på tilmelding@dbsaalborg.dk. Tilmelding ska ske uanset om du ønsker at deltage i spisning eller kun det gratis foredrag, da der kun er plads til 40 deltagere.
Bindende betaling til spisning ved tilmelding, på Mobile Pay 96 30 31 eller overførsel til reg 3409 konto 3201542979. Anfør navn og Zoom i kommentarfeltet.
Aftal ved tilmelding, hvis du ikke har mulighed for elektronisk betaling.
Kørsel efter aftale ifølge kredsens gældende regler og i strengt nødvendigt omfang.

du kan læse mere om selve foredraget herunder.

Vi glæder os til at se jer.
Mange hilsener, Aktivitetsudvalget

Øjenlægeforedrag grå stær

uddrag fra Blind.dk:

Øjenlægeforedrag grå stær (zoom)
Torsdag den 26. oktober kl. 20-21.30
Vores foredragsrække om øjensygdomme fortsættes med et foredrag om grå stær, hvor tidligere ansvarlig for grå stær på Aarhus Universitetshospital og nuværende praktiserende øjenlæge Kathrine Tilma vil give os et indblik i øjensygdommen.
Grå stær er en øjensygdom, der kan føre til synsnedsættelse. Den rammer overvejende ældre mennesker, men kan forekomme i alle aldre. Grå stær opstår, fordi øjets linse som led i normal aldring bliver uklar og får en grå eller brun farve. Symptomerne på grå stær kan være sløret eller nedsat syn, blændingsgener og ændret opfattelse af farver. Grå stær behandles med en operation, hvor man udskifter den slørede, naturlige linse med en klar og gennemsigtig plastiklinse, så synet igen bliver brugbart.
I dette foredrag vil Kathrine fortælle om indgrebet, yderligere muligheder for behandling, forskningsresultater og meget mere. Så lyt med på zoom, hvis du vil vide mere om grå stær.
Du kan deltage enten ved at klikke på nedenstående link eller via telefon.
Link:
https://us02web.zoom.us/j/86314520931?pwd=ak1XbmprdFBUQnRZOWszWU91VHdyUT09
Du kan også deltage ved at ringe ind til mødet på 32 72 80 11
Meeting ID: 863 1452 0931
Passcode: 1
Ønsker du at blive ringet op, kan du sende en mail til aktivitet@blind.dk eller ringe til Lene Johannsen på 23 40 92 56 senest kl. 12 den 26. oktober.
Læs også på www.blind.dk/oejenlaegeforedrag-graastaer

Alle er selvfølgelig også meget velkommen til at benytte sig af linket hjemme i privaten.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn