Fælles arrangement – Sjov med din førerhund, foderværter og DBS førerhundeordning

Kære Medlemmer med hunde fra DBS førerhundeordning.

Holdet Sjov med din førerhund  inviterer  alle foderværter og brugere  som har hunde fra Dansk Blindesamfund til en hyggelig aften på Vesterbro 62a 9000 Aalborg, hvor vi vil vise og fortælle om brug af vores hunde både med og uden sele  onsdag den 8. november. 
Vi mødes kl. 17:30 hvor vi får sandwich og en ,vand efter vi har snakket og vist lidt af hvad en førerhund kan.
kl. 19. kobler vi os på den store skærm og ser udsendelsen fra Dansk Blindesamfund, under udsendelsen får vi kaffe samt småkage der er en egenbetaling på     30 kr. som betales ved fremmøde
tilmelding senest  6 november til Børge på telefon 22 15 73 09 Eller osvald@101048.dk
Hilsen holdet sjov med din førerhund. Børge

Læs om online foredraget herunder:

Spændende arrangement om ernæring for førerhundebrugere og foderværter
Hvor meget mad skal min hund have? Hvilken type foder skal jeg vælge? Hvad sker der med hundens behov for ernæring, fra den er hvalp til den bliver gammel? Og hvordan sikrer jeg, at min hund ikke bliver overvægtig?
I Dansk Blindesamfunds Førerhundeordning ønsker vi at sætte fokus på det sunde hundeliv, men spørgsmålene er mange og ikke altid entydige, når det handler om ernæring hos vores hunde. Derfor afholder vi et Zoom-arrangement om ernæring hos førerhunde og førerhundehvalpe onsdag den 8. november kl. 19 til 21. Vi har fået Monica Buske, som er veterinærsygeplejerske og de sidste 10 år har arbejdet med ernæring for hunde og katte hos firmaet Royal Canin, til at gøre os klogere på dette emne. Monica vil starte med et oplæg om bl.a. ovenstående emner, og herefter bliver der rig lejlighed til at stille spørgsmål.

Med venlig hilsen
DBS Aalborg – Sjov med din førerhund/bestyrelsen

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn