Opdatering på corona virus situationen – DBS Aalborgs aktiviteter lukkes ned i 14 dage.

Der er som i fleste nok allerede ved kommet nye retningslinjer fra regeringen og sundhedsmyndighederne, så vores tidligere udmeldte forholdsregler omkring Coronavirus er nu ikke længere tilstrækkelige.
Bestyrelsen har valgt at følge opfordringen fra statsministeren og alle kredsens aktiviteter lukkes ned i foreløbig 14 dage
Det vil sige at der først er undervisning, klubaktiviteter med videre mandag 30 marts. Denne dato kan blive ændret i fald der kommer nye retningslinjer. så følg med på vores hjemmeside og Facebook og Twitter for opdateringer.

Bestyrelsen forventer at alle efterlever dette tiltag og hvis der som ovenfor nævnt åbnes op for aktiviteterne igen om 14 dage så gælder de tidligere forholdsregler omkring håndhygiejne mv stadig.

Der bliver opsat en håndspritautomat på væggen ved siden af de 2 små toiletter (til venstre) i vores lokaler på Vesterbro 62A. Der vil blive sat yderligere op på et senere tidspunkt.

Har du spørgsmål eller er i tvivl omkring hvordan du skal forholde dig jf ovenstående så kontakt formand Frode Fich på frode.fich@blind.dk eller ring 30 22 05 81

med venlig hilsen
Kredsbestyrelsen

#cuvid19dk #dbsaalborg #blind #coronavirus

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn