Ølsmagning med Peter Fly, en ægte bryggernørd besøger mandelauget

Kom med til en lidt anderledes ølsmagning mandag 8 April kl. 19.med vægt på håndbrygningens kunst, eksperimenter og tekniske finurligheder.
Som sædvanligt finder det sted hos mandelauget på Vesterbro 62A, 9000 Aalborg.

Vi får besøg af en garvet og i den grad eksperimenterende håndbrygger, der vil krydre ølsmagningen med sine over 10 års erfaringer fra det lille bryggeri hjemme i vaskekælderen. Han medbringer nogle forskellige kommercielle øl og vil undervejs i smagningen komme ind på både brygteknik og de forskellige råvarer, der anvendes i forskellige øl.

Efter smagningen ved du, hvad en ”bedroller” kan bruges til i brygsammenhæng. Eller hvordan et aflagt gasopvarmet feltkomfur fra »Civilforsvaret« – udbygget med et halvrustent klatsvejset stativ og modificeret med forskellige dele fra både skrothandleren, byggemarkedet og en venlig bager – ender med at blive til et fantastisk bryganlæg.

Om håndbryggeren:
Peter Fly startede så småt op med brygningen i 2006, og det er faktisk konens skyld, at han startede. Han har brygget på flere forskellige ”anlæg”, i flere år på 3 halvstore elektriske gryder tilsluttet “kraft” men nyeste skud på stammen er et næsten fuldautomatisk hobbyanlæg styret fra mobilen. Han er aktiv i »Aalborg Haandbryggerlaug af 2004« og formand for foreningen »Danske Øldommere« og ikke mindst – indehaver af villakvarterets mest populære kummefryser…

Så kunne du tænke dig at være med og smage 6 gode øl samt 1 fra hans eget bryg, så husk at melde dig til. Det koster 150 kr og du må gerne tage en mandlig ven med denne aften.
De mandlige medlemmer fra kredsens øvrig klubber og undervisningshold er også inviteret med. Så det bliver helt sikkert en spændende aften som det plejer når vi har ølsmagning.

Der vil ikke være mulighed for efterfølgende at købe de øl som vi smager, men Peter har en liste med omkring de enkelte øl, hvor de kan købes og ca pris mv.

Tilmelding til oldermand Henning Elholm senest 1 April kl. 10. på telefon eller mail henningElholm@youmail.dk .

broderlige hilsner fra laugsrådet.

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn