Koncert i mørke – gratis jazz koncert i Hasseris kirke

Justin Kauflin og Thomas Fonnesbæk

Giv dig selv en på”opleveren”
Vi er blevet gjort bekendt med dette spændende arrangement, du kan deltage helt gratis.

Lørdag den 28. marts 2020 kl. 19.30-22.00
Hasseris Kirke
Thorsens Allé 2, 9000 Aalborg,

Piano Day Aalborg er ovenud stolte over at kunne præsentere en jazz duo i verdensklasse som afslutning på Piano Day 2020. Justin Kauflin er en blind 32-årig fantastisk jazzpianist, som fik stor opmærksomhed gennem dokumentarfilmen “Keep on keepin’ on” af Alan Hicks. Filmen beskriver forholdet mellem den dengang 23 årige Justin og mentoren, Clark Terry. Justin er i dag i stald hos Quincy Jones og tilhører, som man kan næsten kan fornemme, den absolutte elite, der kan tælles på få hænder.
Justin Kauflin skal opleves i Hasseris kirke i duo samspil med den danske bassist Thomas Fonnesbæk Rasmussen. Thomas er en fremadstormende bassist med hele verden som gebet, og man hører inspirationen fra hans læremester, den legendariske NHØP.
Vi planlægger at en del af koncerten skal foregå i fuldstændig mørke, for at vi alle kan fornemme klavermusikken på samme måde som Justin.
Koncerten er gratis.
Piano Day Aalborg vil gerne takke Kulturpuljen i Aalborg kommune for at støtte os og gøre det muligt at fejre klaveret sammen med hele verden.

her link til Facebook begivenheden: Blind jazz i mørke

Dette er ikke et DBS Aalborg arrangement og der arrangeres derfor ikke kørsel med videre. men vi håber mange af jer vil gøre brug af muligheden.

#blind #jazz #dbsaalborg

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn