Corona Update

Der er nu endnu en gang ændret i retningslinjerne fra myndighedernes side. Vi er godt klar over at​​ det​​ er en træls tid vi endnu en gang går i møde og vi prøver at opretholde de​​ aktiviteter​​ som vi​​ finder forsvarlige og mulige at afvikle. Heldigvis er der nogle tiltag på vej​​ fra hovedforeningen​​ som​​ kan være med til at bryde oplevelsen af ensomhed og isolation.

Indtil videre køre alle undervisningshold videre og det skal endnu engang indskærpes at de udstukne​​ retningslinjer for​​ ophold og aktiviteter på Vesterbro 62​​ A​​ skal overholdes. Sker dette ikke lukkes al undervisning ned indtil myndighederne igen lemper på retningslinjerne. Så vær med til at hjælpe dig selv ved at hjælpe andre.​​ Det vigtigste er stadig​​ håndhygiejne og​​ at holde afstand og de gældende retningslinjer kan som sædvanligt findes på​​ www.dbsaalborg.dk/coronavirus-retningslinjer.

 

Kredsgeneralforsamlingen 31 oktober 2020

Det er besluttet at gennemfører kredsgeneralforsamlingen, men igen på grund af de nuværende omstændigheder er der ændret i programmet og spisning efter generalforsamlingen aflyses.

Aalborg kongres og kulturcenter har sørget for at alle retningslinjer følges så vi så trygt som muligt kan gennemfører arrangementet.​​ Alle skal have mundbind på så længe de ikke sidder ned, alle skal blive på den​​ plads de​​ får anvist og den må kun​​ forlades​​ for at gå på toilettet. Der vil cirka halvvejs blive​​ serveret kaffe/te og en bolle med pålæg. Med hensyn til afstemningerne så vil der på​​ hver plads være en pose med stemmematriale og mundbind.

Vi håber stadig at i som har tilmeldt jer,​​ vil møde op på lørdag.

 

Forsamlingshuset

Forsamlingshuset aflyses resten af året indtil videre. Der vil tidligst være forsamlingshus igen​​ i​​ januar 2021.

 

Klubberne.

Kristineklubben aflyser sine møder resten af året, så den annoncerede generalforsamling og møde i november er aflyst.

Klubben i Års er midlertidigt flyttet til Kimbrer kroen og fortsætter sine aktiviteter.

Klub Rebild​​ aflyser sine aktiviteter resten af året,​​ mandelauget​​ og​​ Hygge- og Kulturgruppen​​ har ingen​​ aktiviteter i​​ november og afventer ny udmelding efter 22​​ november.​​ 

Klub EDB har aflyst deres oktober møde og afventer udmelding fra myndighederne efter den​​ 22.​​ november før de tager endelig stilling til deres fortsatte klubaktivitet, så nærmere følger fra deres side

FDDB’s erfa møde​​ aflyses i november, derefter afventer de myndighedernes udmelding i forhold til december måned.​​ 

ASK showdownklubben fortsætter uændret med deres klubdage om torsdagen.

Aalborg Elektronskydning følger de udstukne retningslinjer hos Aalborg Firmaidræts skydeafdeling​​ som stadig holder åbent. Dog anbefaler klubben ikke af man under de nuværende omstændigheder gør brug af muligheden for at skyde.

 

Julefrokost/medlemsmøde.

Der annonceres i det kommende medlemsblad at kredsens medlemsmøde i år skulle afholdes som julefrokost ​​ i Brovsthallen. Dette arrangement har vi på grund af de nye omstændigheder aflyst.

Blindes Jul

Der sælges fortsat blindes jul og vi skal hilse fra vores distributør at der stadig mangler sælgere.

 

’bestyrelsen håber at der kun bliver tale om  ​​​​ ​​ at de nuværende skrappe retningslinjer bliver af kort varighed og vi igen kan få fuld gang i vores klubaktiviteter. Vi følger naturligvis nøje med i ​​ udviklingen og​​ melder ud så snart der er nyt. Skulle​​ i​​ have​​ spørgsmål eller andet er i altid velkommen til at kontakte ​​ Formanden ​​ og/eller​​ ​​ jeres konsulent.

Vi vil endnu en gang opfordre jer alle til at tilmelde jer vores nyhedsmail da det er ret umuligt at bruge medlemsbladet som eneste kilde til information. Tilmeld jer via formular på forsiden af vores hjemmeside www.dbsaalborg.dk eller send mail til​​ admin@dbsaalborg.dk.

I må også meget gerne​​ bringe disse​​ informationer videre til​​ medlemmer som i ved ikke har muligheden for at læse dette nyhedsbrev eller se vores opslag på de sociale medier.

 

De bedste coronahilsner

Bestyrelsen

Skrevet af Torben Gjering frederiksen

Webmaster for Dansk Blindesamfund Aalborg samt bestyrelsesmedlem Jeg bor i Aalborg, er gift og har 2 børn