Coronavirus retningslinjer

Her kan du læse omkring hvordan du skal forholde dig i forhold til Coronavirus pandemien når du deltager i en af DBS aalborgs aktiviteter, det være sig på Vesterbro 62A eller rundt om i klubberne.

per den 10 september er alle krav ophævet og det bevirker at du kan gøre som du plejede når du deltager i vores aktiviteter.
Dog vil Bestyrelsen stadig opfordre alle til stadig at benytte håndsprit og gøre lidt ekstra ud af rengøring/oprydning samt huske at lufte hyppigt ud.
Deltager du i klubaktivitet på andre adresser end Vesterbro 62A skal du selvfølgelig følge det pågældende steds anvisninger.

har du valgt ikke at blive vaccineret så deltager du i aktiviteterne på egen risiko og ansvar, vi opfordre selvfølgelig alle til at tage imod vaccinen også for at tage hensyn til de andre medlemmer.

Køkkenet og rygerummet på Vesterbro 62A er nu fuldt åbent igen og kan frit benyttes som før.

Alle coronakasser på Vesterbro 62A er fjernet men der står sprayflasker i alle rum som kan benyttes til at rense borde håndtag med videre. Det er Ulla Sørensen som sørger for at de er fyldte samt at der er sprit i vores dispensere som er ophængt i de fleste rum, husk at bruge dem!

Med venlig hilsen
kredsbestyrelsen